Bajčevi i patine

Asortiman bajčeva i patina na vodorazredivoj bazi i na bazi rastvarača je neograničen i zavisi od kreativnosti onih koji ih koriste, jer dopušta sve moguće kombinacije i efekte. Da bi se zadovoljili trenutni zahtevi u svetu enterijera, ICA je formulisala niz nijansi bajčeva na vodenoj bazi. Zahvaljujući interakciji između bajca i supstanci u vlaknima drveta postižu se jedinstvene boje sa neobičnim efektima, uz isticanje godova drveta.

 

SISTEM BAJČEVA ICA – INK SERIJA

EHOM i ICA predstavljaju novu inovativnu seriju bajčeva, nazvanih INK, koja uzima u obzir trenutne trendove u dizajnu,  kako bi se postigao moderan vizuelni rezultat.

INK koncentrisani bajčevi su na bazi rastvarača i opšte namene u enterijeru. Počevši od 10 osnovnih boja, moguće je dobiti 150 nijansi koje su već spremne za upotrebu i mnoge druge međunijanse, uključujući i pastelne (mešane sa belim koncentratom). Svi se mogu razrediti i rastvaračem i vodom, s izuzetkom bajčeva pravljenih sa belom (koje sadrže belu primarnu boju INKBP), koje se mogu razrediti samo rastvaračem.

 

 

 

Naručite naše proizvode: Porudžbenica
Preuzmite brošuru: Brošura