farecla

Farecla je vodeći proizvodjač i isporučilac rešenja za završnu površinsku obradu materijala. Danas Farecla izvozi svoje proizvode u preko 120 zemalja sveta na svih 5 kontinenata.

Farecla proizvodi su izuzetno prilagodljivi i mogu se koristiti preko raznih vrsta boja i površina i to u automobilskoj, pomorskoj, vazduhoplovnoj, drvnoj i metalnoj industriji.

Farecla je posvećena stalnom ulaganju u istraživanje i razvoj, kako bi se osiguralo da proizvodi tehnološki uvek budu u samom vrhu. To je uvek i bio cilj kompanije: da proizvodi najkvalitetnije moguće proizvode za završnu površinsku obradu, a preko 50 godina iskustva i specifičnih veština u proizvodnji ovih materijala obezbedjuje dostizanje zadatog cilja.

Od ranih 2K akrila do današnjih UHS i vodorazredivih premaza, Farecla proizvodi su ostali pouzdano rešenje za širok spektar zahteva za završnom površinskom obradom.

Razvojni tim bira samo najbolje sirovine da bi proizvodi imali prepoznatljive performanse. Jedinstvene formulacije su razvijene i testirane u saradnji sa vodećim proizvodjačima boja kako bi se osigurala savršena kompatibilnost sa najnovijim sistemima.

Farecla je stekla reputaciju proizvodjača, čiji proizvodi zadovoljavaju zahteve kupaca koji žele perfekciju.

Bez obzira na napredak u tehnologiji boja, možete biti sigurni da će Farecla ostati na prva u inovacijama proizvoda za poliranje.