Mirka je svetski lider u tehnološkim inovacijama u abrazivnoj industriji. Mirka nudi kompletan asortiman tehnički superiornih, visoko kvalitetnih abraziva, inovativno dizajniranih alata, pratećih proizvoda i kompletnih sistema brušenja. Ovakva celokupna i inovativna rešenja donose osetne prednosti za korisnike u pogledu brzine, prvoklasne efikasnosti, visoko kvalitetne površinske završne obrade i isplativost, čak i pri najzahtevnijim aplikacijama.

Mirkin slogan “Kvalitet od početka do kraja” upućuje na očigledne visoke standarde kompanije. Mirka je postavila visoke standarde za sebe, za životnu sredinu, proizvode i inovacije što je i razlog velikog uspeha komanije. Zaposleni u kompaniji se podstiču da olako ne prihavtaju tradicionalne koncepte već da primene kreativno razmišljanje u cilju razvijanja jedinstvenih rešenja koja daju korisnicima vidljive benefite. Na primer, koncept brušenja asbrazivnom mrežicom čini Mirku prvim proizvodjačem u svetu koji je razvio rešenje brušenja bez prašine.

Mirka je i prva kompanija u abrazivnoj industriji koja poseduje tri najvažnija nezavisno sertifikovana standarda kvaliteta : ISO 9001 – sitem kvaliteta, ISO 14000 – sistem upravljanja životnom sredinom i OHSAS 18001 – zaštitom zdravlja i bezbednost sistema.

Kvalitet od početka do kraja

Fokus kompanije Mirka na istraživanju i razvoju omogućava kompaniji da ponudi kompletan asortiman tehnički superiornih, visoko kvalitetnih abraziva, alata i pratećih proizvoda. Zajedno oni nude potpuno inovativno rešenje, pružajući korisnicima vidljive benefite u pogledu brzine, prvoklasne efikasnosti, visoko kvalitetne površinske završne obrade i isplativost.

Širok asortiman obuhvata jedinstvene i patentirane proizvode kao što su Abralon i Abranet koji su veoma brzo postali cenjeni. U stvari, performanse ovih inovativnih sitema “bez -prašine”, su se pokazale toliko superiorno u odnosu na tradicionalne sisteme, da su mnogim korisnicima u potpunosti promenili percepciju brušenja.

Povećanjem efikasnosti a istovremeno smanjenjem troškova lako je uvideti zašto je Mirka dobitna kombinacija za najzahtevnije aplikacije u oblasti brušenja.

Mirka je ultimativno rešenje za brušenje!